Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика в 156

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Под кората на чистачката си има голяма тапа. Пробиваш дупка в нея и си мушкаш кабела на вътре. После под праговете прекарваш кабелите и готово.

Само трябва да внимаваш, че праговете се чупят лесно. Аз счупи единия заден, че после от моргата вземах друг.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Така колеги тей като днес поставяхме музика и по-скоро бас каса в един аудио магазин съм точно на ясно какво трябва да се прави та ще взема да Ви разкажа подробно да е по-лесно на тези които решат да направят същото...

Така първо е хубаво да махнете праговете, започвате от предния той е захванат най-горе до бушоните с видийка, развивате я и после много внимателно навдигате прага...той е хванат на някакви щипки които много лесно се чупят!!! След това правите същото със задния праг, който няма никъде видии, държи се само на щипки!!! Самия мокет е опънат хванат с други щипки, които също трябва да се внимава с тях като се махат и така направено спокойно можете да прекарате захранващия кабел под него

След това е добре да махнете задната седалка, за незнаещите тя се държи на 2 болта, които точно до краката, след развиването им седалката се вади лесно...
      И вече имате връзка към багажника!

Така връзката от двигателя към купето се осъществява посредством една тапа която се намира под кората на чистачките, която се държи на 5 видии...След като ги развийте махате и оплътнението, заедно с това трябва да махнете и чистачките и вече ще я видите въпросната тапа...Пробивате в нея една дупка с големината на захранващия кабел и прекарайте един тел за да видите от къде точно ще влизе кабела е купето, а именно някаде под ръчката за отваряне на капака...

О тук на сетне мисля че вече е ясно
      Опитах се да бъда изчерпателен колеги за да стане ясно и все пак прилагам и малко снимков материал, по време на самата работа, утре може да снимам да Ви покажа как стана накрая без да си личи че въобще има някъде кабели...Всичко това разглобяване, свързване и сглобяване отне към 5 часа...

Дано съм Ви бил полезен!
      Attached Files
      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 22:54.
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

В общи линии и аз съм направил нещо такова на моята кола, само че от дясната страна. Кабелът към купето съм го прекарал през дупката над педала за газта, както съм описал. Праговете може и да не се махат, а само да се повдигнат. За да не се счупят щипките или самите прагове при повдигането (махането), е добре да се използват 2 достатъчно яки плоски отвертки, които се подпъхват от двете страни на щипките (те са малко като дюбели). Натискат се отверките и прагът изскача. Задната седалка също не съм я свалял при упражнението. Развих само единият болт и я повдигнах нагоре - достатъчно е, за да се работи със задния праг и да се прекара кабела в багажника.
        Last edited by Panchev; d.m.y г., 09:21.

Comment

Благодаря Ви колеги.информацията е напълно изчерпателна и с нея дори мадама би могла да си монтира каса!

Comment

Working...
          X